Thursday, December 19, 2013

Press Statement: PFLAG NATIONAL CELEBRATES NEW MEXICO MARRIAGE EQUALITY VICTORY!

FOR IMMEDIATE RELEASE: December 19, 2013
Liz Owen |
lowen@pflag.org> | (202) 467-8180 ext. 214

PFLAG NATIONAL CELEBRATES NEW MEXICO MARRIAGE EQUALITY VICTORY!
WASHINGTON, DC—PFLAG National—the nation's largest organization for parents, families, friends and straight allies united with people who are lesbian, gay, bisexual and transgender (LGBT)—has issued the following statement from Executive Director Jody M. Huckaby regarding today’s vote in favor of marriage equality in New Mexico:
“Another huge win as New Mexico becomes the 17th state to claim marriage equality as the law of the land. New Mexico, a place truly close to my heart having called it home for six years, is so very rich in its cultural diversity, and today’s ruling by the state Supreme Court is a testament to that diversity being celebrated in all of its forms. We congratulate New Mexico PFLAG members and supporters, and are thrilled that they and all LGBT people and their allies across the state will be able to celebrate marriage equality for all. Today, the Land of Enchantment truly lives up to its name!”
###

Founded in 1972 with the simple act of a mother publicly supporting her gay son, PFLAG is the original family and ally organization. Made up of parents, families, friends, and straight allies uniting with lesbian, gay, bisexual, and transgender (LGBT) people, PFLAG is committed to advancing equality through its mission of support, education and advocacy. PFLAG has more than 350 chapters and 200,000 supporters crossing multiple generations of American families in major urban centers, small cities and rural areas in all 50 states. To learn more, visit www.pflag.org.

7 comments:

An Binh said...

Mái tóc đẹp luôn là niềm ao ước của nhiều chị em. luôn tìm cách để cho mình có được mái tóc đẹp như ý. Chính vì thế cho nên việc làm và tìm nhung kieu toc dep nhat hien nay trong mỗi thời gian luôn được các chị em quan tâm đến. Việc làm và dưỡng tóc hiện nay nhiều phương pháp khác nhau như thẩm my, dầu gội, sử dụng tinh dầu thiên nhiên. Chính vì thế các dịch vụ spa, dưỡng tóc hình thành nhằm đáp ứng nhu cầu ấy và tốt hơn hẳng ngày nay việc sử dụng tinh dầu thiên nhiên làm đẹp và dưỡng tóc ngày càng phổ biến cụ thể là ủ tóc với dầu dừa sẽ cho bạn mái tóc khỏe mạnh nhanh chóng trong 1 tuần sử dụng. Không quá khó khăn cũng như công đoạn và cách thực hiện nhanh chóng có thể giúp bạn có mái tóc như ý. Và dầu dừa cũng là một trong nguyên liệu được áp dụng rộng rãi trong việc sử dụng cách làm cho tóc nhanh dài hiệu quả an toàn cho các chị em. Và sau khi bạn sở hữu được mái tóc dài chắc khỏe đen bóng thì việc còn lại bạn nên chọn lựa cho mình những kiểu tóc đẹp phù hợp với khuôn mặt và vóc dáng của mình và một trong những kiểu tóc luôn được các chị em phụ nữ chọn lựa cho mái tóc xoăn. Vậy các làm mái tóc xoăn như thế nào cúng chúng tôi tìm hiểu cách làm tóc xoăn đơn giản. Hy vọng vói thông tin chia sẻ trên bạn có thể chọn lựa cho mình cách dưỡng và làm đẹp tóc hiệu quả ngay tại nhà của mình nhé!

Anonymous said...

I like this a lot. Thank you for sharing. I'm always looking for upcycles like this. In the end, you don't know it was a shipping pallet to begin with!
icc t20 world cup
icc t20 world cup 2016
icc t20 world cup 2016 live
icc t20 world cup 2016 live streaming
icc t20 world cup live
t20 world 2016
t20 world cup
t20 world cup 2016 live
t20 world cup 2016 live streaming
t20 world cup live
IPL t20 2016 Streaming

chor chindi said...


mothers day 2016 pictures images wallpapers
Best Mothers Day Greeting Cards
Happy Mothers Day Quotes, Funny Sayings

Mushtaq ahmed said...

activate axis bank mobile banking
activate andhra bank mobile baking
activate canara bank mobile banking
activate corporation bank mobile banking
activate syndicate bank mobile banking
activate central bank mobile banking
activate dena bank mobile banking
activate union bank mobile banking
activate yes bank mobile banking
activate uco bank mobile banking
activate obc mobile banking
activate vijaya bank mobile banking
activate idbi mobile banking
activate citi bank mobile banking
activate kotak mobile banking
hdfc net banking
icici net banking
axis net banking
andhra net banking
canara net banking
corporation net banking
syndicate net banking
central bank net banking
dena bank net banking
union bank net banking
yes bank net banking
uco bank net banking
obc net banking
vijaya bank net banking
idbi bank net banking
citi bank net banking
bob net banking
kotak net banking

MD TAUQEER said...

open new current account for llp hdfc

Mushtaq ahmed said...

bob net banking fund transfer

Mushtaq ahmed said...

bob corporate banking login